Snoepmuur huren

Snoepmuur-huren

Ben je op zoek naar een bijzondere en unieke toevoeging voor jouw speciale gelegenheid, feest of bruiloft? Zoek dan niet verder, want wij hebben dé perfecte oplossing voor jou: onze betoverende candy wall! 

Onze candy walll is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen! Stel je een prachtug versierde wand voor, gevuld met een uitgebreid assortiment aan verrukkelijke en vrolijke snoepjes, chocolaatjes of nootjes, die een onweerstaanbaar uitzicht creeëren en je gasten sprakeloos achterlaten. De muur is ook leuk om selfies mee te maken! 

Of je nu een bruiloft, een vrolijk verjaardagsfeest, een zakelijk evenement of een andere speciale bijeenkomst plant, onze snoepmuur is perfect voor elke gelegenheid. Het voegt een speels en interactief element toe aan jouw evenement, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor iedereen! Jong en oud zal ervan genieten! 

Bij de Sweetest Gift zorgen wij voor een stressvrije ervaring. Je kunt onze snoepmuur huren voor twee uur (langere periodes zijn bespreekbaar). De huur is inclusief drie soorten heerlijk snoepgoed. We nemen de volledige opbouw en afbouw op ons, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Geef een persoonlijk tintje aan jouw candy wall! Wij kunnen de candy wall personaliseren met een tekst, naam of logo naar keuze. Dit geldt ook voor de snoepbekertjes. Hoe cool is dat?! Zo kunnen jouw gasten hun favoriete snoep in stijl verzamelen. 
Onze snoepmuur is te huur voor € 79,- incl. btw voor een huurperiode van twee uur. Wil je de muur en snoepbekers personaliseren? Voor slechts € 19,99 extra maken we het helemaal uniek voor jou! 

Daarnaast vragen wij een borg van € 100 die je terug ontvangt bij het in goede staat en compleet retouren van de geleverde materialen. Dit wordt binnen 14 dagen terugbetaald. 

Het reserveren van onze snoepmuur is heel eenvoudig! Klik hier voor onze contactpagina en vul het contactformulier in. Geef jouw gewenste datum en locatie door. Wij nemen dan contact met je op om alle details te bevestigen en ervoor te zorgen dat alles perfect is voor jouw evenement. 

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Stuur een e-mail naar info@thesweetestgift.nl of bel/stuur een appje naar 06-26467449. We helpen je graag om jouw evenement onvergetelijk te maken! 

Mis deze deze heerlijke toevoeging aan jouw feest niet. Huur nu onze Candy Wall en maak een zoete spectaculaire belevenis waarmee je jouw gasten verrast en verwent!