Bezorging

Wat is de levertijd? 
Bestellingen die vandaag binnen komen worden de volgende werkdag ingepakt en verzonden. Dat betekent dat de snoepdoos in principe de volgende werkdag door de postbode wordt bezorgd in de brievenbus. 'In principe' betekent in ongeveer 90% van de gevallen. 
De bezorging wordt gedaan door DHL en deze bezorgen pakketten op dinsdag t/m zaterdag. 

In één op de tien gevallen duurt de bezorging langer dan verwacht. Daarom werken we met een verzenddatum, niet met een bezorgdatum. Wij garanderen 100% dat wij op deze datum verzenden. En zo kan jij zelf de kans inschatten op bezorging precies op tijd of het risico nemen van een dagje te vroeg of te laat. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden adviseren wij in elk geval een dagje extra te nemen.

Jouw snoepdoos wordt verzonden met een track-en-trace code. Uiterlijk de volgende ochtend na verzending ontvang je een mail met de code zodat je de bezorging van jouw snoepdoos per post kunt volgen. 

Vertragingen bij postbezorging is iets waar wij geen controle over hebben. Bij een eventuele vertraging valt dit helaas onder overmacht. 

Past het pakketje door elke brievenbus? 
Voor een tijdige bezorging is het van belang dat de brievenbus op het ontvangstadres aan de eisen van de wet voldoet. 

De meeste vertraging in bezorging van de snoepdoos wordt veroorzaakt doordat de brievenbus niet voldoet en dan met name doordat de inwerpopening niet minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog is. Bij oude deuren en portiekwoningen is dat soms het geval. Verder kan het zijn dat klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels de inwerpopening verkleinen waardoor een brievenbusdoos er niet in past.

Wordt er ook buiten Nederland geleverd? 
Nee, op dit moment wordt er alleen in Nederland een snoepdoos bezorgd. 

Kan ik ook zelf een verzenddatum kiezen?
Ja, dat kan. Je kan dit vermelden in het opmerkingenveld bij het bestellen.